Imatge aleatoria de capçalera

dimecres, 21 de març del 2007

Més rol musical

Nois, després de tres sessions aplicant les regles de rol musical només hem posat un tema per sessió i en els tres casos jo n'he estat l'instigador. Només en Quim i l'Albert han dut temes. Que en penseu, no us interesa, ho deixem córrer, canviem les regles?
Al post de les cartes d'en Quim també hi ha un debat...

7 comentaris:

Menécrates ha dit...

Música i partides de rol.... sempre m'ha resultat un maridatge complexe. Com ho feu?

Altaveus sobre la taula?

Escolteu el tema sencer?

M.

Quim ha dit...

El problema és que ni hi estem avessants. Lo que jo faria és que penjat de la pantalla o amb una llista sobre la taula, tenir el títol de les cançons (no recordo quines vaig demanar), potser així estaran més accessible i anirem recordant que hi són. A mi em sembla bona idea, però cal pensar-hi.

Q.

Anònim ha dit...

Ostres! Jo ahir vaig dur un CD amb una cançó "molona" però no la vaig "convocar" perquè no vaig trobar cap moment prou adient, però bé, per la propera partida ja ho sabré i m'afanyaré a donar-li ambient a la cosa! :D

Albert ha dit...

A les partides de MRQ Víkings amb LEGO sempre hi ha música (sempre la mateixa, per cert).

Cal tenir-la a la vista. Si voleu portaré el portàtil i la posem quan cadascú vulgui. O que vagi sonant i que sigui el que Déu vulgui.

Però sigui com sigui fem-ho fàcil: ja em costa prou no perdre el fil cada vegada que és el torn d'en Manel, saber quin dau toca tirar, quin mal faig quan m'emprenyo, la mida dels sabaters (pensava que eren mida porc i eren mida furgoneta), perquè la dona biònica tira sipis àcids, quins poders psíquics tinc, la llista de monstres que no tornaré a veure dels quals ja no m'afecta l'Horror Factor... que a més he de recordar tres cartes, les altres dotze cartes a la taula, quin bonus em donen, i les cançons que vaig portar a la partida i quin bonus donen... buffffff!!!

Fem-ho fàcil o la lio i començo a portar maquetes de LEGO!!!!!!!

Quim ha dit...

Avia'm tampoc és tant difícil. Recordar què fa el teu personatge és básic en qualsevol joc.

Les cançons, si estan a la vista, només cal tenir-les en compte i en Mateu ens diu els bonus que donen.

Les cartes has de mirar les teves, són els altres que han d'estar alerta a veure si alguna de les seves cartes es pot aplicar a les teves accions i proposar-ho.

Realment no és tant complicat com ho pintes.

Carrotix penja el teu personatge al blog, collons, i no et queixis tant! ;D

Q.

Anònim ha dit...

Quim, pensa que tu tens molt interioritzat el Rifts (caram, és la teva lectura de capçalera!) i a més t'encanten els sistemes i totes les seves possibilitats, per això veus fàcil i emocionant cada innovació en regles casolanes i invents de sistema. L’ambientació musical és molt bona pensada, i segur que el tema de les cartes és una idea interessantísima i genial, però has d’acceptar que n’hi ha que tot just hi estem aterrant i ens costa una mica seguir el ritme.

Posem-hi de part de tots una mica de paciència, calma i flexibilitat i anem fent poc a poc, que no hem d’oblidar que ens reunim per passar-nos-ho bé, no per examinar-nos d’oposicions!

Albert ha dit...

Estic amb l'Eva: abans que res a divertir-nos!