Imatge aleatoria de capçalera

divendres, 18 de gener del 2008

Sóc llegenda.













He començat a llegir el WB 1: Vampire Kigdoms.

Ja en faré una ressenya del què em sembla quan l'acabi, de moment té força bona pinta. Tanmateix escric aquesta entrada per que no he pogut evitar veure similituds entre la pel·lícula/novel·la (que no he llegit) de Sóc Llegenda (I Am Legend) on apareixen una mena de vampirs "poc civilitzats", amb els vampirs salvatges que es descriuen en el citat World Book. Mentre anava llegint la descripció d'aquests vampirs que vaguen per les planúries mexicanes tant en solitari com en grups assilvestrats, no podia evitar que em vingués a la ment una ciutat dessolada curulla d'aquests éssers de la nit.
Per això he anat a la xarxa a comprovar que va ser primer: hi trobo que el llibre va ser escrit el 1954 per Richard Matheson. Per tan, podria ser que el Gran K es bases en aquesta novel·la per "inventar" els wild vampires? Em sembla que ho preguntaré al fòrum de Palladium, a veure si en trec l'entrellat.
En qualsevol cas, la idea que reproduir "Sóc Llegenda" amb el sistema de Palladium no deixa de ser interessant, però potser seria més apropiat fer-ha amb el "Beyond de Supernatural".

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo trobo que l'ambient aconseguit a la pelicula de "Soy leyenda" (tampoc m'he llegit el llibre) es BRUTAL, en pocas pelicules he tingut la sensació de soletat i paranoia que hi ha en aquesta peli, aconseguir plasmar aixó en una partida de rol ho trobo, ara per ara, imposible. Lo que no vol dir que no es pugui provar, seré el primer a aplaudir si ho aconseguim.

Quim ha dit...

Estic amb tu. És molt difícil, i menys amb el sistema de Palladium. L'única manera seria limitant molt els recursos i posant una marea de vampirs. Per això crec que per fer-ho amb Palladium s'hauria de fer amb Beyond the Supernatural (ambientació una mica més dura i "realista" que Rifts) i una molt bona raó per part dels personatges per quedar-se a la ciutat.

Quim ha dit...

Per cert, ara ja hi ha el Dead Reign. Canviant Zombies per Vampirs, voilá, ja tens un "sòc lejenda" rolístic! :)