Imatge aleatoria de capçalera

dimecres, 21 de maig del 2008

Misteris del Megavers: l'espasa enrunada

Sessió 8

On el grup s'embarca en la cerca d'un general de la Coalició que pot ajudar a Tolkeen contra els objectius de l'Emperador Prosek, i on un artefacte màgic provoca un conflicte entre els personatges.

Personatges:

- Orange: Humà Juicer. Sempre disposat.
- Kendi: Royal Frilled Dragon. Versàtil, cavalleresca i imprescindible.
- Sr. Greot: Greot Hunter Pirata. Mort a la Coalició.
- Dextrus. Quick Flex Alien Assassí. "jo sóc l'ideal per portar l'espasa".

Notes:

Segueix donant-me l'impressió que sóc incapaç d'imprimir ritme a les partides. l'historia no flueix i sembla que sigui una escena rere una altra sense connexió. Suposo que és per què hem començat un capítol de viatge i jo vull introduir massa coses del món. Em sembla que em centraré en l'aventura principal i deixaré que els encontres "secundaris" no tinguin gaire combat (que ho frena tot molt).

Inspiració:

1.- L'aventura del General Montegue és una adaptació de la "Creu d'Erebus", una aventura per 7o Mar.
2.- La imatge de Lady Prosek és la de Monica Bellucci a Matrix.
3.- La 5a Columna està basada en la facció de llangardaixos d'V a favor de la humanitat.



Sessió 8. Escena 1 de 5.

El grup segueix a la figura del carreró fins a les clavegueres de la ciutat. Allà després d'unes quantes cantonades que desorienten totalment al grup [el Sr. Greot intenta orientar-se però no ho aconsegueix] arriben a un encreuament on els espera ni més ni menys que Lady Prosek*, la dóna de l'emperador Joseph Prosek. Ella els explica que forma part de la 5a Columna. Una facció secreta de la Coalició de advoca per la convivència entre D-Bees, Màgia i els humans, anar així en contra del credo oficial i una de les bases en la que es sustenta el comportament de la Coalició.
Lady Prosek explica al grup que un amic seu, el General Montague, enviat de Free Quebec i heroi de la Coalició també forma part de la 5a Columna. L'Emperador, sospitant d'ell, l'ha enviat a lluitar contra els Xiticix (amb la secreta esperança que mori en l'intent). Alhora, Lady Prosek s'ha assabentat que l'alt comandament de la Coalició planeja alguna mena d'atac a Tolkeen. L'únic de confiança que podria saber.ne alguna cosa, i que podria assessorar a Tolkeen és el General Montegue. Així entrega al grup una carta codificada explicant la situació per què l'entreguin al General Montegue. Per trobar-lo només han de seguir la direcció que indica una mena de brúixola. Els paga 30.000 credits a cadascú per realitzar la missió.
Ningú ha de saber que treballen per ella, doncs la 5a Columna és totalment secreta.
De sobte senten veus de soldats de la Coalició que ha descobert la reunió.
El grup fuig per les clavegueres entre dispars.

*fa uns tres anys Lady Prosek va ser segrestada suposadament per un grup de la Federació de la Màgia. En l'assalt per segrestar-la van matar el seu fill. Fa uns mesos que un grup de Cyber-caballers van alliberar-la. En el grup hi anava Sir Lohengrin amb el qual van establir una bona amistat. Aquest li va parlar sobre els seus deixebles. Amb els últims successos, es veu que el grup ha cridat l'atenció de persones vinculades amb la Coalició, i ella ha pogut esbrinar la seva localització, massa tard però per poder-los avisar sobre la trampa de l'assalt al furgó.

Sessió 8. Escena 2 de 5.

El grup fuig per les clavegueres fins al camp d'esports on de Firetown. La sortida de la claveguera dóna al centre del camp, on s'hi està realitzant un cursa de hovercycles. En Dextrus prova de passar desapercebut entre els "boxes" de la cursa, però observa que no hi ha cap sortida cap a les grades. No podran sortir d'allà fins que acabi la cursa. Però encara són perseguits. El grup sent com els soldats de la Coalició han descobert la sortida de les clavegueres. El Sr. Greot reacciona ràpidament i trava la tapa de la claveguera. Els soldats de la Coalició fan saltar la tapa amb explosius cosa que crea el moment de distracció perfecte per sortir de l'estadi sense ser vistos, mentre la mitat del públic fuig i l'altra mitat s'enfronta contra els soldats.

Sessió 8. Escena 3 de 5.

És moment de recapitular i recuperar forces. El grup es refugia a l'aparcament de l'Hospital. La Kendi cura al Sr. Greot i en Dextrus també es recupera [Bio-manupilació]. En Dextrus proba d'obrir la caixa mentàl·lica que han recuperar del comboi, però el pany és complicat [fallo a pick-locks amb un -10%] i passa a coses més dràstiques rebentant directament la caixa [Safe-Cracking]. A la caixa hi troben una espasa. Cadascú del grup es veu fortament atret per l'espasa, però la Kendi és la més ràpida en prendre-la. Tots lliuten per recuperar l'espasa, però la Kendi acaba teleportant-se per posar distància i quedar-se amb l'arma. Però la màgia realitzada crida l'atenció d'una patrulla de dog-boys liderats per un Psi-Stalker.
S'inicia un combat, on el Sr. Greot acaba pràcticament amb tots els Dog-Boys llençant-los algun dels cotxes aparcats.
La ciutat és un caos, amb els soldats de la Coalició per tot arreu.

Sessió 8. Escena 4 de 5.

El grup decideix sortir de Firetown. El problema sorgeix com fer-ho ja que l'únic vehicle del què disposen és de l'ATV del desaparegut Diògenes. Per sort la Kendi va robar els records d'en Kussac (el juicer de la Coalició) que sabia com conduir ATVs [Mind Bond]. Així prenen l'ATV i surten cap al nord.

Sessió 8. Escena 5 de 5.

El viatge és lent i la Kendi ha de reposar per recuperar l'energia mística que impulsa l'ATV TW. S'endinsen cap a la zona de Missouri, plena de ley lines i nexus. Durant la nit, la Kendi detecta cap a l'est una zona de fort fulgor màgic. Al matí següent van a investigar-ho. Al cap d'uns quilòmetres arriben a una zona desbastada amb tot de cartells d'avís del perill que es corre en aquesta zona. El Sr. Greot i en Dextrus se'n burlen i claven un cartell de perill a l'ATV. La diversió dura poc per què per l'horitzó s'acosten un parell de SAMAS que els disparen una salva de míssils...