Imatge aleatoria de capçalera

diumenge, 1 de juny del 2008

Misteris del Megavers: La Vall dels Corvins

Sessió 9

On el grup descobreix una vall amagada en la zona màgica de Wisconsin.

Personatges:

- Orange: Humà Juicer. Què fem aquí parats!?!?
- Kendi: Royal Frilled Dragon. Fem la resclosa, mengem bolets, juguem amb els nens!
- Sr. Greot: Greot Hunter Pirata. El meu pas per la vall serà recordat!
- Dextrus. Quick Flex Alien Assassí. Sortirem d’aquí Escalant!

Notes:

Aquesta és una part de l’aventura que em feia molta por, ja que és molt difícil de dirigir per fer que els personatges se sentin realment “a gust” a la vall. Fins i tot va haver-hi moments que em pensava que no me’n sortiria i acabaria per frustrar els jugadors mateixos. Per sort els jugadors del grup mica en mica van entendre de què anava l’aventura i la seva qualitat com a jugadors de rol va quedar palesa en una sessió que em sembla recordaré durant molt de temps. Gràcies a tots per fer l’esforç i generar una sessió memorable.

Inspiració:

L’aventura està basada en una de Fading Suns publicada en espanyol per la Factoria en el manual de “Lugares extraños”.



Sessió 9. Escena 1 de 8.

El grup ha estat descobert per un parell de SAMAS. Per tal d'evitar una confrontació directa, la Kendi dirigeix el vehicle entre els boscos, sortint de la zona descoberta i erma al voltant de les ruïnes de la vella Chicago. Els SAMAS els disparen, però els Sr. Greot i en Dextrus se n'adonen que només ho fan per foragitar-los més que no pas per destruir-los. La Kendi veu un canó on es podrien refugiar de la persecusió. En entrar-hi els SAMAS volen en cercles, desorientats. El Sr. Greot sintonitza la freqüència de la radio dels SAMAS per esbrinar que malgrat el vehicle es troba a plena vista, els pilots de les armadures voladores són incapaços de detectar-los. Després d'una estona de desconcert, els SAMAS abandonen la recerca.

Sessió 9. Escena 2 de 8. 1er dia a la vall.

La Kendi baixa de l'ATV per inspeccionar, queden molts pocs PPE per què l'ATV TW es quedi sense l'energia mística que el fa funcionar. El llit del riu que conforma la vall és ple de còdols i aquí i allà brolla un petit corrent fangós. En una roca propera una estranya cabra de la mida d'un cavall els observa impassible. Per jugar, la Kendi estén el seu collaret corretjós que espanta a l'animal.
El Sr. Greot, en Dextrus i l'Orange també baixen del vehicle per inspeccionar. Mentre el Sr. Greot es dedica a apilar pedres per deixar la seva marca característica, la Kendi sembla veure quelcom a la llunyania. En Dextrus utilitza els seus prismàtics que rebel•len l'existència d'un complexe, la façana del qual es troba fusionada amb la pedra un gran cingle. Portats per la curiositat s'enfilen de nou a l'ATV i segueixen pel riu. La Kendi i en Dextrus tenen un lleuger mareig que passa de seguida i no li donen més importància.
El llit del riu es va fent més estret i intransitable fins que s'arriba a un cul-de-sac format per alts cingles. L'escena és idíl•lica. Un torrent serpenteja per una plana verda i ufanosa. Uns nens juguem amb unes cabres de la mida de cavalls mentre un home en doma una en un tancat. D'un costat, una escala s'enfila pel cingle fins a un replà on s'observa una majestuosa porta de pedra flanquejada per dues torres integrades a la paret. La Kendi intenta detectar màgia o quelcom estrany a la vall, però els seus poders no rebel•len res de peculiar.

Sessió 9. Escena 3 de 8. 1er dia a la vall.

Els nens s'acosten alegres cap al grup que ha baixat de l'ATV i observa l'entorn. Aquest els arrosseguen cap a l'home que doma les cabres gegants. L'home i els nens van vestit amb robes d'indis americans, tot i que el primer no en té les faccions. L'home es presenta amb el nom de Shihand i els dóna la benvinguda a la vall del clan Nafar.
En Shihand respon a totes les preguntes del grup sobre la vall: L'esperit de la Vall que mora en el seu interior protegeix la vall dels estranys; la vall pertany al clan Nafar; un grup d'indis americans que va tornar amb els Nuhenni; ell va ser trobat i guarit pel clan després d'una batalla on va resultar mal ferit, des de llavors viu a la vall domant les cabres gegants, a les que anomenen covins, per vendre-les a Cochrane com a muntures de guerra.
Seguidament els dur fins a la sala principal del complex. Per entrar-hi els convida a deixar les armes fora. Tots obeeixen, excepte la Kendi, que no es vol desprendre de l'espasa màgica. La Kendi, doncs, es queda fora observant la vall mentre la resta del grup es troba amb el cap del clan Nafar que també els rep amb els braços oberts, i els convida a passar la nit a les coves i ha anar al dia següent a caçar bolets. Tot el grup assenteix. Abans de sopar la Kendi es troba amb un natiu americà que entre al complexe de les coves amb unes quantes peces de caça. Ella li explica que no pot entrar per que dur l'espasa, i ell la fa passar igualment.
El complex de coves és acollidor, malgrat el clan Nafar no dóna mostres de dominar l'alta tecnologia, les coves estan il•luminades amb llum artificial i la temperatura és agradable. L'única font de llum i calor no tecnològica és una foguera a la sala principal.

Sessió 9. Escena 4 de 8. 2n dia a la vall.

El grup es lleva de bon matí per ajudar al clan a la recerca de bolets, que després són netejats i dipositats en vasos de ceràmica per fer-ne conserva. En Dextrus i el Sr. Greot són els que col•laboren més activament en la cacera de bolets.

Sessió 9. Escena 5 de 8. 2n dia a la vall.

L’Orange es comença a posar nerviós. Han estat tot un dia sense fer res més que passejar pel bosc. Per un juicer un únic dia representa una part molt important de la seva vida, i sent com aquesta se li escola pels dits. Tanmateix, es troba agust a la vall (igual que la resta del grup) i fins i tot el seu biocom a rebaixat la dosi de drogues.
En Dextrus també està nerviós, i intenta escalar la cingle de la vall per veure què hi ha a l’altra banda, però a mig camí es troba amb una manada de corvins que podrien ser interessants per domar. En Dextrus torna per informar de la troballa durant el sopar.
Durant el sopar el cap del clan, aprofitant l’avinentesa, convida al grup a unir-se al clan per construir una resclosa per contenir les aigües del riu. Tothom sembla entusiasmat amb la idea, – excepte l’Orange–, especialment la Kendi i el Sr. Greot, que comença a apreciar a la gent del clan.
A part, queden que després de construir la resclosa aniran a caçar els corvins que ha trobat en Dextrus. L’Orange es desepera.

Sessió 9. Escena 6 de 8. 3er dia a la vall.

El grup dorm a gust en les seves habitacions expressament preparades per a ells. Tant bé es troben que fins i tot l’Orange, que normalment en té prou amb 3 hores, es queda roncant unes 6. Tanmateix, una estranya sensació el desperta: estan perden el temps, han de rescatar al General Montegue!!
L’Orange intenta convèncer als seus companys que han de marxar d’allà, tanmateix aquets no li fan cas: avui han de construir una resclosa. El Sr. Greot pacta amb el cap del clan que li posaran el seu nom a la resclosa.
El grup passa el dia construint la resclosa, tot i que malgrat els seus esforços sembla que encara caldrà fer-li uns quants retocs més per l’endemà. Caldrà aplaçar la cacera dels corvins.

Sessió 9. Escena 7 de 8. 3er dia a la vall.

Al vespre, abans de sopar, en Dextrus i el Sr. Greot escalen la paret del cingle principal de la vall, tanmateix només en Dextrus és prou hàbil per arribar al cim. Des d’allà només veu més muntanyes.
La Kendi, encuriosida i instigada per l’Orange vola cap al cel per veure la vall i les muntanyes del seu voltant. Tanmateix, mentre contemplen el seu relleu, de sobte es troben de nou a la porta del complex, sense saber ben bé què hi fan allà.
Aquella estranya sensació, fa que al dia següent el grup es proposi investigar les coves.

Sessió 9. Escena 8 de 8. 4rt dia a la vall.

Al llevar-se el grup explora les coves. La Kendi i en Dextrus s’han adonat del fet que les coves estan il•luminades amb fluorescents i busquen la font d’energia. L’únic que troben és unes habitacions folrades de planxes metàl•liques rere les quals hi ha alguns cables que subministren de llum a les mateixes sales. Res més del complex de coves sembla ser sospitós.
El grup interroga al cap del clan que els explica la història dels Nafar: En arribar l’home blanc, els Nuhenni (els esperits protectors dels natius americans) es varen endur algunes tribus al regne dels esperits. Anys després, en el què pels Nafar havien estat unes poques estacions, els Nuhenni els van retornar a la seva terra, però aquesta havia canviat. Dimonis i monstres poblaven la terra, però els esperits del Nafar també estaven amb ells. El clan va retornar a la seva vall amagada entre les muntanyes, i des de llavors han estat allà. Des de l’arribada de Shihand, tenen uns ingressos comerciant amb Cochrane en la venda dels corvins.
Res d’això dóna cap explicació al grup, que haurà de continuar investigant el misteri de la vall dels corvins.

5 comentaris:

Menécrates ha dit...

Una gran partida!

Altre cop el grup va estar molt inspirat i tot va rutllar prou bé. I us ho dic jo que també he dirigit aquest mòdul!

JAJAJAJAJAJA

Això si, sense riftejar.... Per sort els Dracs de Rifts són xulos de rolejar i em va ser fàcil fer veure que no sabia de què anava tot...

Seguim!

Quim ha dit...

La veritat és que no es va notar gens... :) Merci.

Tristan Oberon ha dit...

Si no vaig errat i es la partida que em penso que es... no està de mes que hi hagi algú que ja l'hagi jugat, per si el grup no aconsegueix sortir mai mes d'aquella maleida vall :P

Quim ha dit...

Sí, és la que et penses que és i està clar que es pot sortir d'allà, lo que passa és que hi ha bons i mals jugadors (i a que no endevines qui és qui) ;P

Ara seriosament. Evidentment, allò que va passar va ser tot culpa meva i va ser degut a la meva inexperiència com a director de joc. No crec que es torni a repetir (espero :D)

Menécrates ha dit...

Abans de que en Quim comenci a autoimmolar-se..... el mòdul no és fàcil.

Cal estar molt ben preparat i conèixer bé el grup de jugadors i de personatges.

Seguim!