Imatge aleatoria de capçalera

diumenge, 31 d’agost del 2008

Atles de Rifts: Federació de la Magia

Amb el es de mapa de Lone Star i New West encetat, i fent encara l'Índex de Monstres de Rifts (el qual s'ha rebel·lat com un projecte d'enormes dimensions) he fet un parèntesi per enllestir per l'Atles la zona de la Federació de la Màgia. La localització exacta de les ciutats de Magestar i Bloom (citada en el Rifts WB29: Madhaven) no estan definides en els manuals, així que m'he pres algunes llicències. Per una banda, en el manual Rifts WB16: Federation of Magic, només indica que la ciutat de Magestar es troba al N-W de Dweomer. Així que l'he situada a uns 130 quilometres d'aquesta en la direcció indicada.
Per altra banda, la localització del poble de Bloom no està ni apuntada. En el Rifts WB19: Madhaven només diu que en troba perdut en l'interior de la Federació de la Màgia. Per localitzar-lo sobre el meu Atles he localitzat en el Google Earth diferents ciutats dels EEUU amb aquest nom, i he seleccionat la que es troba en la vall d'Ohio a l'E de l'antiga ciutat Pre-Rifts de Cincinnati, on gravita la resta de les diferents ciutats de la Federació.

Nota: És una llàstima per que no he pogut trobar enlloc la localització de les Ley Lines principals de la zona, tot i que representa que és una zona curulla d'aquestes.

Ciutats de la Federació de la Màgia