Imatge aleatoria de capçalera

dijous, 23 d’octubre del 2008

Xmas Grab Bag (Sorpresa 2008)

Ja ha arribat el paquet del Xmas Grab Bag. De lo que vaig demanar, ha caigut gairebé tot lo que estava entre les primeres prioritats:

- Tales of the Chi-Town Burbs: per acabar d'amarar-me de l'ambient de Chi-Town. Més que una novel·la de contes curts, me la prenc com un Sourcebook d'ambientació.
- Heroes Unlimited 2: La revisió definitiva del joc de superherois de Palladium. Un dels personatges que vull per la campanya és un soldat de la CS que ha sofert experiments genètics a Lone Star. Aquest manual m'ha de servir per atorgar-li poders de Super-soldat. A part, pot ser la base per la versió definitiva de Rifts SDC.
- Rifts Adventure Sourcebook. Mercenary Adventures: Noves OCC i una aventura ideal per començar una campanya mercenària (els PJ son allistats en un camp d'entrenament. Allà guanyaran habilitats militars). Respecte les noves OCC, les hauré d'incloure en la mega-taula recopilatòria d'OCC que estic fent. Però no només és un taula, sinó que està pensada com si fos una clau, per tal que els jugadors puguin triar l'OCC que més els inspiri sense que hagin de repassar-se tots els manuals (ja ho explicaré més bé quan ho tingui llest).
- Mystic Russia: Curull de noves opcions màgiques.
- Rifter #43: El Swimsuit special de l'any.