Imatge aleatoria de capçalera

dijous, 20 de novembre del 2008

Atles de Rifts: Spirit West

Es confirma la meva teoria que la informació de l'Spirit West (WB15) està molt desconectada de l'ambientació general del Rifts. Si bé algunes coses si són coincidents, n'hi ha d'altres que diria no s'han tingut gents en compte. Algunes de les que he vist més flagrants són:

- Fort Dakota es troba al costat del rusc Xiticix de Fargo. Amb lo agressius que són els insectes humanoides, no crec que permetessin als natius americants estar-s'hi (tot i que en el WB 15 sí que diu que els natius americans lliuten contra els Xiticixs, fora impossible una resistència continuada tan a prop del rusc).


- La Central Preserve inclou els indrets de la Federació de la Magia com Stormspire i Soulharvest. El WB15 ni les menciona i no especifica quina interacció tenen amb els natius americans.



- El WB13 Lone Star indica que el país comanche es troba al nort de l'estat de Lone Star, mentre que el WB15 especifica que la reserva india es troba més al N-E a caball entre els estats de Kansas i Oklahoma.


Conclusió: l'Spirit West és un manual molt interessant però que cal saber com fer-lo servir. La meva inteció, a priori, seria per introduir PNJ d'ajuda, Mcguffin o de conflicte en determinats llocs on no arriba la civilització.