Imatge aleatoria de capçalera

dijous, 1 de gener del 2009

Arzno - Incursió Vampírica

El WB28, Rifts Arzno - Vampire Incursion és un dels pocs manuals de món no firmats per en Kevin Simbieda. Aquesta vegada, l'omnipresent KS, deixa l'espai protagonista dels crèdits a Jason Richards...i es nota.

Arzo és un manual de món de 160 pàgines, amb el clàssic forma de Palladium Books: portada a color (d'en John Zeleznik) en rústica, i interior en blanc i negre, amb il·lustracions de qualitat variada entre les quals destaquen les de la Deborah Comfort Love i les de'n Todd Hebenstreit. L'edició que tinc és la primera impressió de maig de 2006.

En aquest manual, tal com indica el títol del llibre, ens expliquen com a l'entorn de la ciutat d'Arzno, una ciutat formada per mercenaris que domina el Gran Canó del Colorado, s'està planificant la invasió per part d'un clan vampìric...l'originalitat rau en com ho volen fer.

Es nota que és un llibre fet per aficionats al joc, amb algunes idees pel director de joc sobre com explotar les habilitats i poders vampírics, anècdotes de les proves de joc, o referències al cànon del joc. En definitiva, un gran exponent de com una escenari de campanya privat pot ser escrit d'una manera coherent i professional.


Aquí us poso algunes fotos del seu contingut:

Portada

Índex de Continguts


Repàs de la regió


Descripció de la ciutat d'Arzno


La ciutat es desenvolupa al voltant d'una companyia Mercenària: Arzno Mercenary Corps

Arzno s'ha especialitat en objectes TW, especialment armadures

I els plans dels vampirs per conquerir el món...

El bo: Trama coherent i detallada ajustada al canon existent, sense establir un final determinat, per tal de deixar-he en mans del DJ i dels jugadors. Consells pel DJ. Armadures TW (es trobaven a faltar).

El lleig: Com és costum a Palladium Books, els valors de producció són escassos: mala cartografia i edició, algunes errates...

El dolent: Que en Jason Richards no hagi escrit més coses per Rifts (a part d'alguna col·laboració a The Rifter i a Chi-town Anthology.