Imatge aleatoria de capçalera

diumenge, 11 de gener del 2009

Lady Prosek

L'Incident de Lady Prosek

L'any 102 P.A., Lady Jo-Anna Prosek, l'esposa de l'Emperador de la Coalició, és segrestada per Alistair Duscon (cap de la Federació de la Màgia), assassinant al seu fill en el procés. Lady Prosek pateix un període de tres anys de reclusió, tortures i vexacions, abans que Lord Coake i un grup d'èlit de Cybe-cavallers la rescatés. Aquest episodi és conegut com l'Incident de Lady Prosek, i esdevé un dels catalitzadors de la guerra de la Coalició contra Tolkeen.
Tanmateix, aquelles semanes amb Lord Coake tenen un profunt efecte sobre Lady Prosek, que veu com no tots els D-Bees i els practicants de la màgia són tant malignes com el seu marit postula. Malgrat l'emperador amaga els detalls del rescat, la posició de Lady Prosek canvia; es rumoreja que s'oposa a la guerra contra Tolkeen, i es manté reclosa per tal fet.

Possibilitats d'aventura

Aquest episodi pot dur a múltiples aventures per els nostres personatges, fins i tot campanyes senseres. Aquí teniu algunes idees per fer servir:

- Infiltració. Lord Coake i els seus no rescaten a la veritable Lady Prosek, sinó a un Auto-G (una mena de doppleganger) amb ordres l'emperador, però alguna cosa va malament, i Joseph Prosek no només segueix viu, sinó que prepara la Creuada de la humanitat. Serà que l'Auto-G no vol renunciar a la seva nova vida? Ha estat descobert (hi ha una prova específica per detectarlos)? els PJ, contractats per un agent de la Federació de la Màgia, hauran d'esbrinar què ha passat?

- Recluida. Efectivament Lady Prosek es troba recluida per les seves idees revolucionaries i potencialment perilloses respecte la supremacia humana defensada pel seu marit. Durant el temps passat amb Lord Coake va sorgit l'amor entre la parella (o potser la relació amb Lord Duscon no va ser tant dolenta - síndrome d'estocolm). Ara ell, sap on la tenen "presonera", i demanarà l'ajut dels PJ per recuperar-la.

- Hipnotitzada. Durant el temps de segrest, Lord Duscon li implanta hipnòticament l'assassinat de la familia Prosek. Després de la derrota de Tolkeen, ha arribat el moment que l'atac de la Federació de la Magia contra la Coalició, i activar l'ordre hipnòtica. Tanmateix, els tractaments psiquiatrics a què ha estat sotmesa Lady Prosek han fet que pugui resistir-se a l'ordre. Lord Duscon contracta als PJ per què la trobin i reforcin l'odre hipnòtica.

- Des de l'ombra. Lady Prosek actua des de l'ombra per crear un cos de soldats lleials a la seva persona anomenada la V columna. Aquests soldats, inflitrats en tots els estaments de l'exècit regular, es dediquen a ajudar secretament a D-Bees i practicants de la màgia quan aquests estan en problemes. També lliuten contra els Vanguard, o fan feines de contra-espionatge per Tolkeen. Els PJ poden ser ajudats per la V columna, o contractats per què realitzin alguna feina per ells. En una de les meves partides jo vaig fer servir aquesta opció.

En definitiva, l'Incident de Lady Prosek és un esdeveniment que pot donar molt de joc a la teva campanya de Rifts, no el desaprofitis.