Imatge aleatoria de capçalera

divendres, 22 de maig del 2009

YAAI

YAAI, sigla.
Yet Another Alien Intelligence (en anglès, Encara una Altra Intel·ligència Alienígena): En alguns llibres de món, la forma recurrent dels autors per explicar/revelar la Veritable Font del Mal; Va arribar un moment que àdhuc alguns membres del fòrum de Palladium Books es preguntaven, només mig en broma, si les accions de l'Emperador Prosek eren producte d'una Intel·ligència Alienígena! [cornholioprime]
[font: Forums of the Megaverse: Palladium Terminology Project 2.0]
La veritat és que la quantitat d'intel·ligències alienígenes super-poderoses en el món de Rifts és força gran, gairebé establint una nova mitologia. Algunes d'elles són:

- Vampire Intelligence. Probablement la primera en apareixer a l'ambientació i la que va encetar la tradició. Es tracta de l'entitat capaç de crear vampirs. Aparició a WB 1: Vampire Kingdoms.

- Splurgoth. Senyors d'Atlantis i de mitja galàxia. Éssers quasi-divins dedicats a la conquesta de l'univers i el comerç intergalàtic. Aparició a WB2: Atlantis.

- Nyxla. Una columna tentacular capaç de crear una mena de zombies (Souls Harvesters) que es dediquen a consumir les ànimes de llurs víctimes per traspasar-la al seu amo. La força mística d'aquestes ànimes ha de permetre el seu adveniment a la terra. Aparició a WB12: Psyscape.

- Lord of the Deep. Monstre tentacular de les profunditats. Aparició a WB7: Rifts Underseas.

- The Old Ones. Probablement les criatures més poderoses del Megavers, creadors de l'estudi de la màgia, i les armes rúniques. Aparició a PFRPG SB Old Ones.

I moltes altres...

Piràmide de jerarquia de poder entre Intel·ligències Alienígenes

Vegeu-ne més informació aquí (en anglès).