Imatge aleatoria de capçalera

diumenge, 8 de novembre del 2009

RiftsQuest – Aventurers i estudiosos

Body Fixer. Ets un megte. El teu jurament hipocràtic fa que donis suport tant a humans com a D-Bees per la qual cosa estàs perseguit per la Coalició.

Habilitats: Familiaritat amb els D-Bees, Especialista en diagnosi de melalties, resistent als verins, drogues, malalties, bogeries i factor d'horror, OCC Skills., euipament mèdic.

Defectes: Jurament hipocràtic.


City rat. Ets un habitant dels 'Burbs I grans ciutats. Estas avesat a moure't per entorns urbans.

Habilitats: OCC Skills, Roba "faxón", Escull 1d4 cyberimplants.

Defectes: -


Cyber-Doc. Ets un doctor, sirurgià o cintífic especialitzat en cibernètics i biònics; normalment instal·les equipament cibernètic i biònic de forma il·legal.

Habilitats: Instal·lació de Biònics, Trobar contraband de biònics i cibernètics, Reconèixer la qualitat de biònics i cerbernètics, Reparar biònics, Resistent a l'Horro Factor i al dolor, equipament medic, OCC Skills.

Defectes: Buscat per la coalició.


Operator. Ets un expert en mecánica i reparacions. Res tecnològic s'et resisteix.

Habilitats: Reparació barroera, Trobar recanvis i components, Reconèixer la qualitat de la maquinaria, Reparar màquines i vehicles, OCC Skills.

[Com habilitat fora del la keyword d'Operador pots escollir una nova keyword de Psi-operador – pàg. 92 RUE]

Defectes: No abesat als biònics, els cibernètics, ni als robots ni armadures de poder.


Rogue scholar: Ets un estudiós, algú que busca la veritat en els llibres, la historia, en la gent, les cultures, fins i tot en les ciutats en ruïnes. Busques apendre i ensenyar, valores la llibertat, la tolerancia, la curiositat, buscant sempre la sabiesa i la veritat. Per això t'has convertit en un dels subjectes més buscats per la Coalició.

Habilitats: Narrador i Mestre, Trobar llibres i artefactes històrics, Reconèixer l'autenticitat, Restauració profesional, Càmera digital, OCC Skills

Defectes: Buscat per la Coalició.


Rogue Scientist. Ets un explorador i un científic. Versat en habilitats de supervivencia i coneixedor d'un ampli ventall d'habilitats científiques, tècniques, mecàniques i elèctriques. Tens una ànsia de coneixements que t'implusa cap a les zones més remotes, per excavar en les antigues ruïnes de ciutats Pre-Rifts o per investigar el comportament d'estranyes criatures.

[Com habilitat fora del la keyword es pot escullir una bona o mala reputació* (científic boig) –que també pot ser un defecte]

Habilitats: Analizar, Fer hipótesis, Trobar coses exòtiques, Reconèixer la qualitat o autenticitat científica, Intel·ligent, Ordinador portátil, OCC Skills.

Defectes: científic boig*


Vagabond. Ets el bohemi definitiu. T'encanta anar d'un lloc a l'altre gaudint de la llibertat de poder-ho fer. Poses tota la confiança en el destí i pobres de treure el millor de cada situación. Ets despreocupat i amigable.

Habilitats: Ull analític (pàg. 97 RUE), Perceptiu, He vist un col·lega, OCC Skills.

Defectes: -


Wilderness Scout. Ets el senyor dels boscos. Coneixes les terres salvatges com el palmell de la teva mà. Et consideres un predador dels boscos; silenciós, astut, amb recursos i independent.

Habilitats: Deixar rastre, Ritme camp a través, Cartografia, Resistent, OCC Skills.

Defectes: -