Imatge aleatoria de capçalera

dijous, 31 de desembre del 2009

Somni d'una partida de Rifts

[Avui he somiat una partida de Rifts. L'escric abans que se m'envagi del cap.]

Hook: Els PJ eren al New West, perseguint als germans "Al" (Axel, Albert, Alexander), uns bandolers de baixa estopa. Tanmateix es posa a ploure i l'únic eixupluc que troben és una mansió a les afores del poble. Mentre esperen a la porta que el majordom els obri arriba una comitiva de familiars de l'amo de la mansió, queixant-se del canvi que ha sofert el seu parent: més esquiu, més malhumorat...i més pàl·lid (està malament de salut, diuen).

Line: La neboda i preferida de l'amo, que viu amb ell, demana ajuda al PJ. El seu oncle s'ha transformat en vampir. Ell lliuta contra la seva natura i intenta actuar amb normalitat i fer el bé. Però ella li té por, no sap fins quan podrà aguantar. Vol sortir de la mansió i escapar amb el grup, sense que ni el seu oncle ni els seus servents ho sàpiguen.

Sinker: Ho aconsegueixen, però la noia s'escapa amb un predicador, que l'està esperant, per denunciar al seu oncle (i de pas quedar-se l'herència) a la comunitat que en sentir que tenen un vampir a prop comença a inflamar-se.

De sobte, apareix l'oncle transformat en vampir i intenta raonar els vilatants: mai a fet mal a la gent del poble, només ataca a bandolers i passants malèvols. Però els PJ reaccionen com a PJ, i l'ataquen fins a la seva mort.

Moralitat: El mal es combat amb el bé millor que amb el mal.

2 comentaris:

elputorei ha dit...

El mal es combat millor amb una armadura de la ostia, amb armes de destrucció massiva i amb altaveus perqué tothom pugui gaudir la seva destrucció amb "Seek and Destroy" de banda sonora.... Yeah!!!

Quim ha dit...

El què jo deia...el PJ, PJ son. ;P