Imatge aleatoria de capçalera

dimecres, 20 de gener del 2010

Madcap Enterprises, un patrò mercenari per Rifts

Nota: Aquest apunt és una traducció de l'original elaborat per Josh Cornwell per a la partida de Rifts per Wave.

Sovint a cavall entre els papers de patrocinadora i assalariada en els negocis mercenaris, Madcap Enterprises fou fundada per dos germans amb la voluntat de fer tot allò necessari per assegurar-se un futur curull de luxes. Començaren llur carrera amb un ampli ventall d'intrigues lucratives, incloent el joc, caçatresors, diversos petits negocis, i feines com a mercenaris. Després d'uns anys d'esforç, varen poder comprar un tros de terra a les afores de Merctown, just després que els Defensors de Drago arribessin al poder. Des de llavors han ascendit de petits emprenedors que intentaven arribar a final de mes a allò que ells consideren l'èxit: prou rics per viure luxosament mentre aquells que treballen per ells són els que realment s'arrisquen, però no prou importants en l'esquema general de les coses com per atreure l'atenció de ningú massa perillós.

Lideratge:
En Prestin i en Bobby, els germans que fundaren Madcap Enterprises són com pols oposats. Prestin ("Presto" pels amics) es una mica tímid i pacífic. És un mag extraordinàriament pacient, intel·ligent i prudent, que té ja una llarga pertinença al Merctown's Collegiate Arcane. En Bobby fou una vegada com el seu germà, però no tenia cap interès en la màgia i va sotmetre's a la conversió M.O.M. quan tenia poc més de vint anys. Ara és tant detestable com tranquil ho és el seu germà. Malgrat les evidents diferencies entre ells (o potser gracies a aquestes), els dos germans se n'han sortit prou bé en muntar un negoci amb èxit.

Personal:
Madcap Enterprises manté un equip consistent en diverses secretaries, comptables, assistents, i personal de manteniment. Gairebé el doble de guàrdies de seguretat formen part també del personal. A més d'aquests llocs de treball permanents, la companyia normalment dóna suport a diverses petites companyies mercenàries que poden ser reclamades per dur a terme operacions especials o feines en llocs remots.

Instal·lacions:
En Prestin fa temps que va adquirir una extensa parcel·la de terra a les afores de Merctown, tot i que majoritàriament està encara sense urbanitzar. A la propietat només hi ha tres edificis. Un són les oficines, des d'on es porta gran part del negoci. Un altre és un complex d'apartaments per aquells treballadors que no tenen casa a Merctown. L'últim és un magatzem on la companyia hi guarda mercaderies i hi té un petit laboratori de robòtica on es repara l'equipament d'alta tecnologia.

El que no saben aquells que no han treballat per Madcap Enterprises és que sota aquestes instal·lacions hi ha un tot un complexe força extens d'habitacions, túnels i espai d'emmagatzematge addicional. Aquestes instal·lacions subterrànies connecten els tres edificis principals, i contenen una reserva d'armes, els habitatges dels germans fundadors, i algunes habitacions tancades amb pany...el contingut de les quals és desconegut àdhuc pels actuals treballadors.

La finca està protegida per un tanca que l'encercla totalment. La tanca està feta de material MDC i el personal de seguretat de Madcap hi ronda regularment. Hi ha dues entrades, ambdues sota la constant vigilància de guàrdies a les portes així com càmeres de seguretat connectades a l'edifici d'oficines.

Beneficis per les Companyies Mercenàries Associades:
Tot i que Madcap Enterprises no és ni remotament tant adinerada com algunes de la nacions que de vegades patrocinen algunes companyies mercenàries, en Prestin i en Bobby sí reconeixen els beneficis d'envoltar-se de mercenaris prou lleials. Així, malgrat no poden subministrar el millor equipament que Merctown pot oferir, sí que poden aportar allò més bàsic, i això ja és més del que la majoria de companyies mercenàries nouvingudes poden esperar.

Les companyies mercenàries patrocinades per Madcap Enterprises es poden comprar el seu propi equipament i dur llurs uniformes, però poden estar segures que les següents necessitats bàsiques seran proveïdes per Madcap:

B. Vestimenta: Vestimenta de treball (5 punts)
C. Equipament: Equipament Electronic i Bons equips (5 points), Material Mèdic (10 points)
D. Vehicles: Vehicles de transport (10 points)
E. Armes: Equipament bàsic (5 points)
F. Comunicacions: Servei Bàsic (2 points)
G. Seguretat Interna: Estricte (10 points)
H. Bases Permanents: Quarter general (10 points)

A més, Madcap Enterprises ajudarà a posar en contacte els seus patrocinats amb patrons de confiança mitjançant una comissió de només el 5% (millor que la part que es queda Merc Ops). També, sempre que en Prestin i/o en Bobby necessitin quelcom, oferiran la feina primer als seus patrocinats abans que a ningú altri.