Imatge aleatoria de capçalera

dijous, 30 de setembre del 2010

Fugida de Lone Star (II)

Escamot Featherfall. Capítol 2.

Seguim amb el capítol de la fugida del complexe Lone Star, curulls de secrets i on els PJ descobreixen part del què trama el Dr. Bradford.

Personatges:

DUMPER: Dog Boy feral Operador. En aquest capítol la seva predisposició mutant com a caçarates gairebé el posa am molts problemes.
HARRY "El Juicer": Sobresurt com l'autèntic referent durant el combat; ràpid, letal i directe.

Resum:

Abans de baixar cap al nivell 8 de Lone Star a través dels tubs d'aire en Harry llença una granada al panell de control del laboratori on el Dr. Bradford manté tancada l'Ashiwarra. En Dumper reconeix l'Ashiwarra com una bèstia del planeta Jin-Ro (d'on provenen els Grackle-Tooth). Aquesta enorme bèstia, de proporcions saurines, a part de caçar i destruir tot allò que si li posa per davant, absorbeix l'energia màgica per fecundar les seves cries, trencant així l'equilibri màgic del planeta...

Al nivell inferior, els tubs d'aire acaben a una sala custodiada per un Skelebot Fassar-20. En Dumper, disfressat de Dig Boy de la Coalició s'hi acosta; sembla que l'Skelebot vigila una porta etiquetada com "08-CORE". Tot d'una apareix el Dr. Frederick Alexander que li indica al Dog Boy cap on es troba el Major Claval. Aleshores en Harry mira de convèncer al Psi-X Alien per controlar la ment del Dr. però aquest es fa enrere pel perill que suposa la situació. Amb tot, el juicer es llença arrauxat cap al doctor per apressar-lo i prendre'l com a escut humà i hostatge. Tanmateix, l'Skelebot no està per orgues i es prepara a disparar igualment, mentre el Dr. s'ofereix a ajudar-los. S'inicia una lluita del juicer contra l'Skelebot mentre en Dumper interroga al Dr. Alexander: Unes rates mutants han desestabilitzat el sistema d'energia del Lone Star!

Un cop deixat inconscient el Dr. Alexander i haver destruït el robot, en Dumper i el Juicer es dirigeixen cap on el doctor els ha dit que hi havia la sortida. Tanmateix es troben a una sala on la Dra. Laura Cunningham mira d'atura la descomposició del camp de força que reté una criatura fantàstica, mig cibernètica, mig alienígena que intenta escapar-se del receptacle que la conté. Per sort en Dumper pot restaurar el fluxe d'energia cap al camp de força just abans que aparegui en Major Claval i els seus subordinats mutants (un Ós cibernètic i un Dog-Bog).

Major Claval
La lluita és aferrissada i quan en Dumper està a punt de caure, irromp a la sala l'Ashiwarra que s'ha escapat gràcies a la granada d'en Harry. D'un cop arracona als PJ, i abans de desapareixer per un dels túnels que excava, allarga els seus tentacles bucals per engolir en Muhaw i contenir-lo en un dels seus sacs de fecundació.

Els PJ, commocionats encara i insegurs de seguir pel túnel de l'Ashiwarra, decideixen seguir baixant pels complexe, ara ja a mig construir. De sobte, es veure rodejats per un grup de "ratoides". Aquests els escolten fins a la seva líder que els confirma la lluita dels ratoides contra el Dr. Bradford i, abans d'acompanyar-los lluny de Lone Star per un complex de coves naturals, els rebel·la els experiments que aquest a dut respecte la creació de Rifts!

En Harry detecta l'Ashiwarra i el segueix, a mig camí troba en Muhaw inconscient a terra. Quan torna, el Psi-X Alien es presenta com a Turok, fill de Grey Fox, un capdill apache - que en Muhaw, ja despert, reconeix com a una de les figures més respectades, influents i poderoses de l'Imperi Pecos!

Cliffhanger:

L'Ashiwarra campa sol pel "llano estacado" de Lone Star; com aturar-la? Aconseguiran trobar el pare de'n Turok, l'acceptarà ell? Permetrà el Dr. Bradford que uns escapats de Lone Star campin amb informació sensible? Peró abans caldrà trobar alguna mena de mitjà de transport...

2 comentaris:

Menécrates ha dit...

Èpic!
LOne Star és el millor escenari de Riftssss!

Qui eren els jugadors?

Quim ha dit...

En Salvi i en Lluís Ceballos! Jugadors excepcionals! :D