Imatge aleatoria de capçalera

dimarts, 26 d’octubre del 2010

Gray Fox (II)

Escamot Featherfall. Capítol 4. 

Personatges:


DUMPER: Dog-boy operador.
HARRY "EL JUICER": Juicer.
MUHAW: Totem Warrior.
CS Commando

Resum:


Gray Fox
Apunt per caçar els ostrosaures s'afegeix al grup en altre fugitiu de Lone Star. Es tracta d'un soldat de la coalició que ha sofert els experiments del Dr. Bradford per aconseguir un supersoldat.

El grup s'uneix a la cacera dels ostrosaures, cadascú utilitzant les habilitats i eines més apropiades. Mentre en Harry i en Muhaw miren d'atrapar i dominar-los per la força o mitjançant la seva perícia com a genets, en Dumper i el CS Commando els persegueixen amb el vehicle i ràpidament enllacen a un dels ostrosaures, per fer-lo caure i dominar-lo. Mentrestant els simvans controlen la resta d'ostrosaures amb una facilitat esbalaïdora (utilitzant els seus poders psionics).

Aclarit l'encontre amb els simvans, aquests els informen que en Gray Fox es dirigeix cap a ciutat Juàrez per discutir amb la resta de caps de l'Imperi Pecos sobre la deserció en massa dels Juicers. El grup s'uneix a la comitiva de Zimbex durant uns dies, però al passar a prop de ciutat Juàrez decideixen abandonar-los per presentar en Turok al seu pare (de pas, renuncien afegir-se a la cacera de l'Ashiwarra).

L'encontre entre pare i fill es resolt favorablement, i el grup és convidat a afegir-se a la reunió entre els caps de l'Imperi Pecos, on esdevenen testimonis de la política de l'Imperi Pecos en coneixen els seus protagonistes. Allà s'assabenten de l'èxode juicer i s'ofereixen voluntaris per investigar el què està passant a Newtwon (lloc des d'on s'assegura una llarga vida a tots els juicers, a canvi de servir durant un temps sota les ordres de la Coalició).

Sabre Lassar
En un moment de la reunió en Harry sent una compulsió inevitable d'assassinar a l'Emperador Sabre Lassar. Afortunadament en Turok reacciona a temps i alerta als seus companys, que aconsegueixen aturar-lo a temps. En Turok confessa que, sota els efectes de potents drogues, el Dr. Bradford el va obligar a induir-li una suggestió hipnòtica.

Sense més entrebancs, el grup de personatges s'encamina cap a Newtown per investigar l'afer juicer.

Cliffhanger:

Què vol la Coalició dels Juicers? Com funciona el Tractament Prometheus? Què te a veure amb el xip Phoenix que investigava el Dr. Bradford sobre en Harry "el juicer"? Arribaran els nostres herois sense problemes a Newtown?