Imatge aleatoria de capçalera

dijous, 17 de maig del 2012

Distracció mortal

Llocs encantats Ep. 4

Personatges:

Tawa - Fetish Shaman. A vist la mort d'aprop.
Aranya - A'rac "Sniper" frontiersman.
Matt Smith - Humà "Cremo el sarró" Burster.

Resum:

Rawhead
El grup es separa. Per una banda, en Tawa, l'Aranya i en Matt es preparen per anar a explorar les ruïnes del bosc, i per l'altra Sir Romeo i Pyrus (amb els jugadors absents) es queden a Goodcourt per protegir a la població. Just abans de marxar cap a les ruïnes, l'Agent Zuboc rep un missatge de radio de la milícia de la presa "Estem essent atacats, SOS, SOS".

El trio de PJ s'afanya cap a la presa. Allà tement una emboscada s'esmunyen pels vorals del camí que hi puja. Quan arriben a dalt de la garita del guàrdia, hi troben una escena colpidora: El guàrdia, encara amb el walkie-talkie a la mà jau a la cadira obert en canal! La sang esquita tota l'estança i la porta a estat esbotzada.

En Tawa amb els seus poders psiònics esbrina què ha passat: Un rawhead l'ha mort!
___

El grup entra a les instal·lacions de la presa. En Tawa detectant el mal que emana de la criatura, guia el grup fins a una sala de màquines. Silenci. Tot està aturat per la fallida TW, les llums pampalluguegen en el sostre...i la criatura s'agotzona rera un panell de control.

En Tawa, com una pantera de les muntanyes, s'esmuny entre la maquina per sorprendre al rawhead que els espera emboscat: el caçador caçat! Mentrestant el Matt s'immunitza contra la por i l'Aranya agafa posicions d'sniper.

Sala de màquines de la presa
S'inicia el combat, però ni el foc d'en Matt ni el rifle de l'Aranya és capaç de fer mal al monstre, i el bastó d'en Tawa no aconsegueix resultats gaire eficients, sobretot per que aquest és objecte dels atacs de la criatura, que se li llença al coll per immobilitzar-lo, i només pot esquivar-la.

Quan finalment la criatura atrapa en Tawa, tant en Matt com l'Aranya són ja cos a cos, i l'Aranya recorda que als vampirs només els fa mal la fusta i la plata. l'Aranya intenta atacar amb una estaca, però el Rawhead es protegeix amb el cos d'en Tawa fent-lo servir d'escut; en Matt pren la daga de plata del sarró d'en Tawa i després d'algun intent d'atac infructuós que danya a en Tawa, finalment aconsegueix ferir al monstre, comprovant la efectivitat de la plata (mal directe als Hit Points!).

Malauradament, el rawhead trenca el coll a en Tawa!, i el deixa en coma estassat a terra (Ja en tic un! - crida en senyal de victòria, mentre es recupera de l'esforç efectuat). Però l'alegria se li esvaeix ràpidament del rostre quan en Matt li clava la daga de plata al cor i el deixa indefens. Seguint les instruccions de l'Aranya, s'afanyen a tallar el cap del monstre i incinerar-lo per acabar amb les seva no-vida, i poder transportar el cos d'en Tawa fins a la clínica de Goodcourt per rebre tractament.

Abans de marxar però l'Aranya escorcolla al rawhead per tobar-li una ràdio portàtil semblant a les que fan servir en el poble. Amb tot, és incapaç de trobar la freqüència de comunicació.
___

En Tawa explorant el bosc en la seva forma astral
En arribar al poble, l'agent Zubok els informa que el poble ha rebut un atac d'un rawhead, que ha aconseguit segrestar a Sir Romeo i en Pyrus.

Curen a en Tawa que, una vegada torna de la inconsciència fa servir els seus fetishes per recuperar-se ràpidament i, ja de nit, en forma astral surt a explorar les ruïnes del bosc on sospiten que el rawhead s'han endut als seus companys. Tanmateix en Tawa no es capaç de detectar cap moviment ni indici d'ocupació a les ruïnes.

Desesperats indaguen per la riba del riu sense resultats apreciables, quan de sobte una foscor i maldat profunda i antiga provinent del bosc omple l'ànima d'en Tawa i en Matt.

És clar que és l'hora d'anar físicament a les ruïnes del bosc!