Imatge aleatoria de capçalera

dijous, 3 de maig del 2012

El misteri de Goodcourt


Llocs encantats Ep. 2

Personatges:

Sir Romeo: Psi-Stalker Cyberknight. Posant ordre en nom del bé.
Aranya: A'rac frontiersman. L'expert en no-morts.
Tawa: Fetish Shaman Shawnee Pur. El rastrejador.
Burster. AKA "Bola de boc desviada". El "ligón".
Battle Magus. AKA Professor Snape.

Resum:

El grup entra en contacte amb la població resident de Goodcourt, sense que sembli que hi hagi res que els pertorbi, malgrat les advertències del vident-gris que una amenaça plana sobre el poble: "un èsser amb intecions equivocades i un dels grans mals".

Sir Romeo estableix contacte amb els metges del poble: un herbolari, Grinling l'extrordinari, i en Penn Kellerman, un ex-aventurer de les terres Xiticix més versat en la medicina tradicional.

l'Aranya parla amb l'encarregat de la biblioteca, el pare Onlow, un home religiós i adicte al cafè, i els tres TW de la ciutat (Myrick Appleton, Madelon of Southside i na Garvin the Green) que semblen més dedicats a afers banals que no pas a treballar de debó.

En Tawa, conversa amb la gent comuna: li expliquen els efectes de les minves màgiques de la Ley Line; Limbo Fade (la gent desapareix) i Magic Fade (la magia minva).

En Burster es fa amic de les xafarderes del poble, la Malvina Woad i n'lone Chetter; i juntament amb en Tawa, visita a n'Adina Tulliver, la Ley Line walker del poble. La qual no sembla gaire receptiva a les visites.

El Battle magus, s'indigna amb els aprenents adolescents de High Magus, liderats per en Till Flyfair, i enviats al poble a aprendre TW, però que sembla que han agafat els hàbits relaxats dels seus professors. Amb les seves dots intimidatòries els posa a rega.

Tots coneixen a Debri'lar, un viatger afable que estudia les Ley Lines i vol tenir una audiència amb l'Adina.
Aquella nit, mentre Sir Romeo fa la guardia...

En Till es salta el càstig del Battle Magus per recuperar les cerveses del riu i no torna. Dagmar, el més saberut dels High Magus, ho denuncia a Sir Romeo. Es monta una expedició per anar-lo a buscar. En arribar al riu, Sir Romeo flaira l'olor d'en Till, i en Tawa en segueix el rastre cap al bosc fins arribar a una clariana il·luminada per la llum de la lluna plena. Allà un cos escorxat jau inert sobre una llosa de pissarra...de sobte ocorre una pertorbació a la Ley Line: Una minva màgica s'esdevé, la ciutat es trasllada a una dimensió de butxaca, gent desapareix, i la màgia s'afebleix.


Clariana il·luminada per la lluna plena durant la minva màgica

Comença la investigació: en Tawa restreja  uns peus descalços que es perden en arribar al riu, Sir Romeo identifica un olor psíquic, els intents d'ambdós de esbrinar el succeït a través d'Object Read són infructuosos. i en Drevi'lar prova de detectar si hi ha esperits implicats sense èxit. Finalment, l'Arac reconeix el modus operandi com el realitzat per un Rawhead, una mena de vampir que es "disfressa" amb la pell de les seves víctimes i que pot caminar a la llum del dia.

Malgrat insistència del grup, no es convoca una assemblea extraodinaria fins al matí següent. Degut al Limbo fade, no hi assisteix tot el poble, com el grup volia. A proposta de l'Agent Zubok, es decideix que els els PJ investigaran l'afer. l'Adina s'ofereix com a assessora arcana.

Presa de Goodcourt
Així, seguint la pista del riu, el grup es dirigeix a la presa, on en Tawa hi detecta un presència malèfica que el condueix a la profunditats dels seus túnels...