Imatge aleatoria de capçalera

divendres, 27 de juny del 2014

La roja calavera de la perdició (capítol 1)

Primer contacte amb la campanya i, un cop més, reiterar que Rifts m'encanta!

Per iniciar la campanya, i com que hi havia jugadors que no coneixien el joc, vaig fer una petita introducció a l'ambientació per anar-ho centrant tot cap a l'inici de les Guerres de la Coalició, que és on tindran lloc les aventures dels nostres herois.

No vaig explicar massa el sistema, per que és molt senzill i durant la partida els jugadors ja s'anaven ajudant entre ells i anaven resolent dubtes sobre la marxa.

Després d'una ronda de presentacions i descripcions dels personatges varem començar a jugar.

Personatges

- Jana, Juicer hunter (nivell 1), amb ganes de repartir llenya.
- Glitter-boy (nivell 1), amb una lleu agorafòbia fora de l'armadura.
- Sweety, Techo-wizard (nivell 1), encarregada de la lógistica.
- Ilana, Rifter (nivell 1), venjativa cap a la coalició.

Escena 1

La Warlord Stygian, cap de l'exèrcit del sud, veien el clima de pre-guerra que es respira, ordena al Femme power el compliment de 3 ordres:


  1. Aconseguir tants aliats com sigui possible per a la causa Tolkeeniana.
  2. Aconseguir el màxim d'objectes màgics per a la causa Tolkeenana.
  3. En el darrer sentit, investigar els rumors sorgits respecte l'aparició a la ciutat de Vorsberg (nominalment dins la Baronia de Wildwood però a la pràctica pro-coalició) del Mobius, un objecte llegendari de gran poder,
Escena 2

Hairy Jack
Per arribar a Vorsberg cal passar per New Wilmar, que té un petit problema amb la presencia de fades en els seus territoris, tal com descobreixen els personatges amb l'encontre amb un Hairy Jack i la seva host de fades de l'acer.

Aquest encontre va demostrar lo poderoses (o emprenyadores) que poden arribar a ser les fades. Com que al final, el cap de les fades va ser més o menys "entabanat" pels personatges, crec que és un bon candidat a ser un personatge recurrent. ;)

En aquest cas crec que vam resoldre l'encontre prou satisfactòriament l'encontre, sense que s'allargués massa i donant la suficient informació de la partida per posar tensió a l'argument.

Escena 3

Daemonix
Després de passar per New Wilmar, on els personatges són molt benvinguts, marxen cap Volsberg. Allà detecten un Rifts obert en mig del l'estadi de futbol i tot un rastre de destrucció màgica. A la llunyania, sobre un turó de la ciutat, el combat continua.

Tanmateix el grup decideix investigar el Rifts de l'estadi de futbol, on hi troben, al centre del camp, un adolescent amb la cinta Mobius entortolligada a l'avantbraç, amb un rifts obert de bat a bat per on hi entra una munió de Deamonix en formació militar. A les grades, un enorme grup de civils en trànsit alcen les mans rítmicament ...
Cliffhanger!

Aquesta escena em va agradar molt per què es van combinar la tecnologia (radars, visors, etc.) amb la màgia (conjurs de sentir) com elements principals de detecció, exploració (100% Rifts!). 

2 comentaris:

Anònim ha dit...

hola,
hace unos días descubrí este blog, y me ha parecido muy guay para acercarse a rifts.
¿si uno quisiese hacerse con 3 o 4 libros básicos del juego, exceptuando el core book, cuáles te pillarías?

Quim ha dit...

Hola [quiénseas] :),

Muchas gracias por tu apoyo. En el siguien enlace tienes algunas ideas respecto a los libros a comprar:

http://equip-r.blogspot.com.es/2008/09/quin-llibres-necessites.html

Espero que te sea de ayuda.