Imatge aleatoria de capçalera

divendres, 4 de juliol del 2014

La roja calavera de la perdició (capítol 2)

Llegiu el capítol 1 aquí.

Joc en Acció

Va ser una sessió estranya i de sentiments confrontats: per una banda, el joc no va acabar d'agafar el ritme que m'hagués agradat, i per altra, les escenes que va haver-hi em van encantar. Potser és que els jugadors van quedar una mica descol·locats en com van anar els esdeveniments o potser és que no vaig saber imprimir prou ritme i fluïdesa a la partida.

Rifts és un joc on els personatges tenen moltes opcions i capacitats pròpies, els jugadors mica en mica es van adonant de les seves capacitats, i sovint hem de consultar exactament l'abast de les seves habilitats: què fa un conjur determinat? fins on permet volar l'armadura de poder? quin pes puc aixecar amb força augmentada? Detalls que de mica en mica es van resolent.

En aquest sentit, Rifts requereix d'una certa implicació per part del jugador, no tant per aprendre el sistema, que és molt senzill, sinó pel fet d'explotar totes les habilitats i capacitats del personatge.

En un altre ordre de coses, m'havia preparat una aventura per si els jugadors decidien entrar pel rift dels deamonix, cosa que gairebé vaig forçar intentant enviar a la Janna a través de l'escletxa dimensional en un moviment Deux-Ex-Machina del màster. Sort que gràcies a les protestes dels jugadors, em vaig adonar a temps de l'error que hagués estat fer-ho així...Però em guardo la dimensió per a futurs rifts! ;D

Personatges

- Janna, Juicer hunter (N1). 1600 px [2140 per N2]
- Iliana, Shifter (N1). 1525 px [2120 per N2]
- Sweety, Techno-wizard (N1). 1325 px [2300 per N2]
- Aleta, Glitter-boy (N1). 1275 px [2150 per N2].

Cinta de l'Estrella de bronze al mèrit.


Escena 1

El grup elabora un pla per aconseguir el Mobius del braç del mag. S'acosten al centre del camp coberts per la capa de la foscor invocada per la Sweety, i aprofitant un atac a distància de l'Aleta cap al mag del Mobius i als daemonix com a distracció, la Janna es llença impetuosament cap al mag per manllevar-li l'artefacte màgic. Tanmateix, el mag està molt ben defensat per l'objecte i no aconsegueixen fer-li res. Ell contra-ataca ordenant als deamonix que els ataquin i, visiblement contrariat, per poc no llança a la Janna pel rifts.

En adonar-se de la futilesa del seu atac, la Iliana prova un enfocament més diplomàtic apel·lant a la càrrega que suposa ser el portador d'un artefacte tant poderós: la tàctica funciona a la perfecció, i el jove mag renuncia a l'objecte aclaparat per la responsabilitat, cedint el Mobius a la Ilana que l'accepta de bon grat amb els ulls curulls de cobdícia.

Tanmateix, el Mobius no està disposat a canviar de portador i desapareix deixant només el rastre d'unes imatges de l'avenir a la ment de la Ilana. Al seu torn, el jove mag cau inconscient.

- Una arca de l'aliança amb una clau dibuixada.
- Una gemma de l'ànima.
- Un dibuix d'un mussol.
- Tolkeen en flames.

Amb tot, els deamonix els rodegen i uns quants es planten davant de l'Aleta per combatre...

Escena 2

De sobte, un dels comandants daemonix apareix entre els seus, i es rendeix davant la Ilana com a la seva alliberadora. La Ilana, veien una oportunitat per fer un nou aliant, no sense les objeccions de la Sweety i l'Aleta, li ofereix formar part del l'exèrcit de Tolkeen. Impressionats per l'oferiment, els deamonix, que sempre havien estat una raça de sub-dimonis subjugada, accepten el tracte.

Mentrestant la Janna parla amb el jove mag. Es diu Harry i no recorda res del què ha passat. L'últim record que té és que estava en una cova a les muntanyes. Decideixen anar-hi al matí següent, però abans el deixen anar a casa seva, on troben el seu pare cosit a bales per la coalició.

Passen la resta de la nit, rapinyant les restes de la batalla i la Iliana s'emporta un cap de soldat de la Coalició (ves a saber quines intencions té).

Escena 3

La cova és buida, però les seves parets estan cobertes d'unes estanyes runes que emanen màgia. La Sweety es connecta psiònicament amb les pedres de la cova i veu com en Harry troba el Mobius dins la cova i descobreix la font de poder del Mobius: La Forja.



Quan tornen a Volsberg, els daemonix s'han multiplicat arribant a tot un exèrcit de 33.000 efectius. Això desperta una discussió sobre què fer amb tots aquests dimonis: enviar-los cap a territori enemic? portar-los a Tolkeen? Al final, decideixen arribar fins a les afores de Tolkeen i presentar el cas a la Warlord Stygian.

Escena 4

Els Daemonix són acceptats com aliats de Tolkeen i als personatges se'ls entrega l'estrella de bronze per la seva meritòria actuació.

Sense noves missions a la vista, el grup investiga les imatges que el Mobius va implantar a la ment de la Iliana i descobreixen que l'arca de l'aliança, també anomenada l'arca de Salomó, pot fer referència a la "Clau de Salomó", un artefacte màgic que es diu portarà la saviesa i pau d'esperit a aquell qui el posseeixi.



Escena 5

Sembla que els atacs de la coalició han començat. Alguns informes apunten que la Coalició està fent ràtzies a la zona de Bordeline. La Senyora de la Guerra Stygian, envia al Femme Power a investigar l'activitat enemiga i emprendre les accions necessàries per eradicar-la. Quan el grup es troba a uns 10 km de la ciutat, descobreixen una emboscada de la coalició: en un congost del camí uns skelebots els surten al pas demanant la seva rendició amb veu metàl·lica...